25.5 C
Iliopouli
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
Google news   Ακολουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

«Σεξιστική, χυδαία επίθεση» καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ – Η αντίδραση του Σκανδαλίδη

Με αφορμή το σκηνικό έντασης μεταξύ της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Θεοδώρας Τζάκρη και του βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνου Κυρανάκη σε εκπομπή του Attica, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξέδωσε ανακοίνωση κάνοντας λόγο για «τραμπουκισμούς» και «σεξιστικό λόγο».

Πιο συγκεκριμένα, τα «αίματα» μεταξύ των δύο πολιτικών «άναψαν» όταν η συζήτηση έφτασε στην αύξηση του κατώτατου μισθού, με τον κ. Κυρανάκη να αποκαλεί «γελοία» την κ. Τζάκρη, επειδή απέφευγε να απαντήσει αρχικά για το ύψος του κατώτατου μισθού επί ΣΥΡΙΖΑ.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αρνήθηκε να ανακαλέσει το χαρακτηρισμό με την κ. Τζάκρη στη συνέχεια να κάνει λόγο για «ακροδεξιές» και «φασιστικές» συμπεριφορές.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρεται:

«Η χυδαία επίθεση του κ. Κυρανάκη στη Θεοδωρα Τζάκρη χθες σε τηλεοπτική εκπομπή του Attica είναι ενδεικτική για το πού ωθεί η ΝΔ την προεκλογική συζήτηση: στις ύβρεις, τους τραμπουκισμούς και τον σεξισμό.

Μάλιστα ο κ. Κυρανάκης αρνήθηκε να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη.

Το λιγότερο που έχει να κάνει ο κ. Μητσοτάκης είναι να αποδοκιμάσει τον αμετανόητο υβριστή κ. Κυρανάκη και να απομακρύνει από τον δημόσιο διάλογο όσους δεν μπορούν να δεχτούν τους όρους μιας πολιτισμένης συζήτησης».

Η αντίδραση του Κώστα Σκανδαλίδη

Καλεσμένος στην ίδια εκπομπή υπήρξε και ο Κώστας Σκανδαλίδης, εκπροσωπώντας το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλάγης που έγινε και μάρτυρας της διαφωνίας των δύο βουλευτών.

«Είναι δυνατόν να γίνει συζήτηση έτσι; Και θέλουν και κυβερνήσεις συνεργασίας» αναρωτήθηκε και συνέχισε προσθέτωντας πως «αυτά είναι αδιανόητα πράγματα.

Ο καθένας κρύβεται πίσω από λέξεις και από συνθήματα και λέει διάφορες αερολογίες…

Είναι κρίμα που έχει τέτοιο πολιτικό σύστημα η χώρα και τέτοια κυρίαρχα κόμματα… ».

Related Articles

Google news   Ακοουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Stay Connected

5,110ΥποστηρικτέςΚάντε Like
224ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
638ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Latest Articles