20.1 C
Iliopouli
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
Google news   Ακολουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Ο άγνωστος επισκέπτης που επέλεξε το εκλογικό κέντρο του υποψήφιου δημάρχου Γαβριήλ Αραμπατζή

Οι εικόνες της αγάπης και φροντίδας προς τα ζώα κλέβουν τις ματιές στο εκλογικό  κέντρο.

Υπό την ελαφρά νυχτερινή δροσιά, μια χαριτωμένη γατούλα επισκέπτεται το Εκλογικό κέντρο του υποψηφίου δημάρχου Γαβριήλ Αραμπατζή, μπορεί να μην έχει δικαίωμα ψήφου, αλλά έχει δικαίωμα να τραφεί και να δροσιστεί.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Γαβριήλ Αραμπατζής με την συνεργασία της Άντας Καραχάλιου και του Χάρη Χατζηγρηγορίου  έφτιαξαν μια «γωνία» στο εκλογικό κέντρο για να παρέχουν τροφή και νεράκι στους «επισκέπτες» που δεν ψηφίζουν.

Πριν λίγες μέρες είχαμε και άλλη μια επίσκεψη από μια γατούλα που εμφανίστηκε από το πουθενά στο εκλογικό κέντρο και έχει κλέψει τις καρδιές όλων με την χαριτωμένη παρουσία της και το παιχνιδιάρικο της χαρακτήρα.

Ο κα Αλεξάνδρα (Άντα) Καραχάλιου, δημοτική σύμβουλος και υποψήφια για τις εκλογές του Οκτωβρίου , δήλωσε: “Είναι καταπληκτικό να βλέπεις τον κόσμο μας να φροντίζει και να αγαπά τα ζώα. Η γατούλα αυτή έχει φέρει μια θετική αύρα εδώ στο εκλογικό κέντρο, και είμαι βέβαιος πως η αγάπη που της δείχνουμε αντανακλά το πνεύμα αλληλεγγύης που επιδιώκουμε ως δημοτική παράταξη “Η Πόλη που θέλω” να προβάλουμε στην πόλη μας. Μακάρι να υπάρχουν περισσότερες τέτοιες εκπλήξεις που να φέρνουν χαμόγελα στα πρόσωπα των ανθρώπων αυτές τις δύσκολες ήμερες.

Related Articles

Google news   Ακοουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Stay Connected

5,110ΥποστηρικτέςΚάντε Like
224ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
638ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Latest Articles