25.5 C
Iliopouli
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
Google news   Ακολουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Συμπλοκή ανηλίκων με τραυματίες στο εμπορικό κέντρο Metro Mall στον Άγιο Δημήτριο

Το περασμένο βράδυ, ένα νέο επεισόδιο με σημαντικές επιπτώσεις σημειώθηκε έξω από το εμπορικό κέντρο Metro Mall, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, με ανηλίκους να εμπλέκονται σε σύγκρουση και ληστεία, με αποτέλεσμα να υπάρξουν τραυματίες.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές, γύρω στις 10:15 το βράδυ, εκδηλώθηκε μια βίαιη σύγκρουση ανάμεσα σε μια ομάδα ανηλίκων. Κατά τη διάρκεια του περιστατικού, δύο νέοι ηλικίας 16 και 17 ετών, τραυματίστηκαν από αιχμηρά αντικείμενα. Ο πρώτος υπέστη τραύμα στο θώρακα, ενώ ο δεύτερος τραυματίστηκε στο πόδι.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός με ασθενοφόρο του Εθνικού Κέντρου Αντιμετώπισης Επειγόντων Περιστατικών (ΕΚΑΒ). Ευτυχώς, σύμφωνα με πληροφορίες, τα τραύματά τους δεν ήταν σοβαρά.

Στο σημείο της σύγκρουσης βρισκόταν και μια 15χρονη, η οποία έπεσε θύμα ληστείας. Οι άγνωστοι δράστες προσέγγισαν την ανήλικη και με χρήση σωματικής βίας, της αρπάξαν το κινητό τηλέφωνο. Παρόλο που υπέστη χτυπήματα, η 15χρονη ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά και δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Οι αστυνομικές αρχές έχουν αναλάβει την έρευνα του περιστατικού και εξετάζουν υλικό από τις κάμερες ασφαλείας προκειμένου να διαλευκανθούν οι συνθήκες της συμπλοκής και να εντοπιστούν οι υπεύθυνοι.

Το σημείο έχει ήδη βρεθεί ξανά στο επίκεντρο παρόμοιων περιστατικών. Στις 31 Μαρτίου του περασμένου έτους, είχε διαπραγματευτεί άλλη μια συμπλοκή ανηλίκων, καθώς δύο ομάδες παιδιών, περίπου 10 ατόμων η κάθε μία, είχαν αναμετρηθεί σε ξύλο. Στην εκείνη την περίπτωση, τρεις άνθρωποι είχαν τραυματιστεί και ήταν αναγκαία η μεταφορά τους στα νοσοκομεία Παίδων και Ευαγγελισμός.

Είναι επιτακτική ανάγκη να ληφθούν μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης τέτοιων περιστατικών προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια και η ευμάρεια των ανηλίκων που επισκέπτονται το εμπορικό κέντρο και την ευρύτερη περιοχή του.”

Related Articles

Google news   Ακοουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Stay Connected

5,110ΥποστηρικτέςΚάντε Like
224ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
638ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Latest Articles