20.9 C
Iliopouli
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
Google news   Ακολουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Η Αφροδίτη Χριστοφίδη Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ηλιούπολης, με την παράταξη “Η Πόλη που θέλω” 

Η Αφροδίτη Χριστοφίδη Γεννημένη πριν 32 χρόνια στη Ηλιούπολη, ξεκίνησε το εκπαιδευτικό της ταξίδι στην πόλη μας από το 15ο Δημοτικό, συνεχίζοντας με το 5ο Γυμνάσιο και φτάνοντας στο 3ο Λύκειο. Στη συνέχεια , σπούδασε Μηχανικός Ορυκτών Πόρων στο Πολυτεχνείο Κρήτης, αλλά την κέρδισε ο χώρος της εστίασης, όπου απασχολείται τα τελευταία χρόνια και σήμερα διευθύνει γνωστό καφεστιατόριο στην Πλάκα.

Πέρα από την επαγγελματική της πορεία, η Αφροδίτη δεν παραμελεί τα χόμπι της. Οι αποδράσεις της στη φύση αποτελούν τον αντίβαρο στην καθημερινότητα, ενώ το κολύμπι παραμένει μια αγάπη από παιδικά χρόνια, όπου από μικρή απέσπασε διακρίσεις στο κολυμβητήριο της πόλης μας.

Η Αφροδίτη επιθυμεί να συμβάλει ενεργά στη βελτίωση της πόλης που γεννήθηκε, μεγάλωσε και αγάπησε και για πρώτη φορά, αναλαμβάνει τον ρόλο της υποψήφιας δημοτικής συμβούλου. Με αποφασιστικότητα και ενέργεια, έχει ως στόχο να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που ταλανίζουν την πόλη μας τα τελευταία 13 χρόνια και να διαμορφώσει ένα καλύτερο και βιώσιμο μέλλον για όλους μας.

#ipolipouthelo#ilioupoliΓαβριήλ Αραμπατζής – Υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης  Η Πόλη που Θέλω

Related Articles

Google news   Ακοουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Stay Connected

5,110ΥποστηρικτέςΚάντε Like
224ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
638ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Latest Articles