21.9 C
Iliopouli
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
Google news   Ακολουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης Γαβριήλ Αραμπατζής σε ραδιοφωνική συνέντευξη παρουσίασε σημαντικές δεσμεύσεις για βελτίωση της πόλης

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γαβριήλ Αραμπατζής, παραχώρησε ραδιοφωνική συνέντευξη στην εκπομπή “Σταθερά Ασταθής” με τον Θάνο Χαμπεσή.

Ο υποψήφιος δήμαρχος της Ηλιούπολης και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Η Πόλη που θέλω,” κ. Γαβριήλ Αραμπατζής, παραχώρησε ραδιοφωνική συνέντευξη στην εκπομπή “Σταθερά Ασταθής” με τον Θάνο Χαμπεσή. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, παρουσίασε μια σειρά από σημαντικές δεσμεύσεις που αποσκοπούν στη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων της πόλης.

Μία από τις βασικές δεσμεύσεις του κ. Αραμπατζή είναι η δημιουργία του “Οδηγού του Δημότη,” έναν πολυδιάστατο οδηγό που θα περιλαμβάνει πληροφορίες για όλες τις υπηρεσίες του Δήμου και τις σχετικές διαδικασίες. Παράλληλα, η δημοτική παράταξη θα επικεντρωθεί στη βελτίωση της δομής και λειτουργίας των υπηρεσιών του Δήμου, με γνώμονα τις καθημερινές ανάγκες των πολιτών.

Με στόχο τη δημιουργία μιας πιο βιώσιμης πόλης, ο κ. Αραμπατζής έθεσε ως προτεραιότητα την ενοποίηση των χώρων πρασίνου της Ηλιούπολης και την ανάδειξη των πάρκων και των πλατειών, εντάσσοντάς τα στο δίκτυο πρασίνου της πόλης. Επιπλέον, θα προσπαθήσει να βελτιώσει την καθαριότητα της πόλης, επιδιορθώνοντας τα μηχανήματα καθαριότητας και ανανεώνοντας τον οδοφωτισμό με σύγχρονα φωτιστικά LED. Επιπλέον, δεσμεύεται για την εφαρμογή μιας ολοκληρωμένης και αποτελεσματικής πολιτικής ανακύκλωσης.

Ένα ακόμη ευαίσθητο θέμα που έθιξε ο κ. Αραμπατζής είναι το κοιμητήριο της πόλης. Εξέφρασε την άποψη ότι υπάρχει λύση για αυτό το σοβαρό θέμα και οι ενέργειες θα είναι άμεσες  από το Δήμο μόλις αναλάβουν τη διοίκηση, λαμβάνοντας υπόψη την ανάγκη για σεβασμό προς τη μνήμη των νεκρών και το περιβάλλον.

Τέλος, ο κ. Αραμπατζής τόνισε την ανάγκη για αναδιάρθρωση της δημοτικής συγκοινωνίας, με στόχο βελτιωμένες υπηρεσίες μέσω δημοτικών λεωφορείων που θα καλύπτουν όλες τις γειτονιές της περιοχής.

Οι δεσμεύσεις αυτές αποτελούν ένα σημαντικό μέρος του σχεδίου δράσης του κ. Αραμπατζή και απεικονίζουν την προσήλωσή του στη βελτίωση της Ηλιούπολης για την ευημερία και την καλύτερη ζωή των κατοίκων.

Related Articles

Google news   Ακοουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Stay Connected

5,110ΥποστηρικτέςΚάντε Like
224ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
638ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Latest Articles