17.8 C
Iliopouli
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
Google news   Ακολουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Ο Ευάγγελος Λιακόπουλος Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης Με Την Παράταξη “Η Πόλη που θέλω”

Υποδεχόμαστε με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Βαγγέλη Λιακόπουλο στην παράταξή μας!

Ο Βαγγέλης Λιακόπουλος, ένας αξιόλογος συμπολίτης μας με σημαντικό ρόλο στην πόλη μας και ειδικά στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας, συνταξιούχος αστυνομικός με θητεία και στο εξωτερικό, γεννημένος το 1953 στον Κέδρο Καρδίτσας.

Η εκπαίδευσή του στη σχολή ηλεκτροτεχνικών εργοδηγών ΠΛΑΤΩΝ και μετέπειτα καριέρα στην Αστυνομία Πόλεων, όπου υπηρέτησε από το 1977, κατατάσσοντάς τον στον αγώνα για την ασφάλεια του πολίτη και την καταπολέμηση της εγκληματικότητας.

Πέραν της επαγγελματικής του πορείας, ο Βαγγέλης Λιακόπουλος αποτελεί επίσης παράδειγμα οικογενειακής αξίας, αφού είναι παντρεμένος και πατέρας μιας κόρης και τα τελευταία χρόνια υπερήφανος παππούς.

Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι ο Βαγγέλης Λιακόπουλος συνεχίζει να προσφέρει ακόμα και μετά τη συνταξιοδότησή του, με εθελοντική εργασία στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στην Ηλιούπολη, αποδεικνύοντας την αφοσίωσή του προς την τοπική κοινότητα και την κοινωνία.

Ο Βαγγέλης Λιακόπουλος διακρίνεται και για την ενασχόληση του με τα κοινά ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και κατά το παρελθόν και ως πρωτεργάτης και αγωνιστής της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στην Αγία Μαρίνα.

Είμαστε βέβαιοι ότι η προσφορά και η εμπειρία του Βαγγέλη Λιακόπουλου θα αποτελέσουν πολύτιμο πόρο για την ανάπτυξη και την ευημερία της Αγίας Μαρίνας και ολόκληρης της Ηλιούπολης. Καλωσορίζουμε λοιπόν με χαρά και ανυπομονησία τον κ. Βαγγέλη Λιακόπουλο στην παράταξη μας και ευελπιστούμε σε μια δημιουργική και αποτελεσματική συνεργασία για το καλό της Πόλης μας!

Γαβριήλ Αραμπατζής – Υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης

Η Πόλη που Θέλω

#ipolipouthelo#ilioupoli

Related Articles

Google news   Ακοουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Stay Connected

5,110ΥποστηρικτέςΚάντε Like
224ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
638ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Latest Articles