14.1 C
Iliopouli
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
Google news   Ακολουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Ο Θεοχάρης (Χάρης) Χατζηγρηγορίου Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης με τη παράταξη “Η Πόλη που Θέλω”.

Ο Θεοχάρης (Χάρης) Χατζηγρηγορίου υποψήφιος με τη δημοτική παράταξη ” Η Πόλη που Θέλω.”

Ο Θεοχάρης (Χάρης Χ.) Χατζηγρηγορίου ζει και επιχειρεί στην Ηλιούπολη από το 2009, έχει ασχοληθεί ενεργά με τα κοινά, ως υπεύθυνος άμισθος σύμβουλος για τα αδέσποτα, μέχρι και το 2020.

Είναι υποψήφιος διδάκτορας Ελεγκτικής & μέλος του επιστημονικού προσωπικού του Εθνικού και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιου Αθηνών, εκπαιδευτής στο ΕΣΔΔΑ, Λογιστής Α τάξης & πιστοποιημένος Διαχειριστής Κινδύνων, Εσωτερικός Ελεγκτής, Ελεγκτής απάτης & Δικαστικός Πραγματογνώμων με τις ανώτερες διεθνείς πιστοποιήσεις.

Γνωρίζει Αγγλικά, Νορβηγικά, λίγα Γερμανικά και Ρουμάνικα Διαθέτει 25ετή εμπειρία στον τομέα του (Εσωτερικό Έλεγχο, Κανονιστική Συμμόρφωση & διαχείριση Κινδύνων), ενώ επί της παρούσης είναι Υπεύθυνος της Μονάδας Εσωτ. Ελέγχου των Κτιριακών Υποδομών Δημοσίου (ΚΤΥΠ ΑΕ), σύμβουλος Εσωτερικού Ελέγχου & Διοίκησης σε Τραπεζικό Ίδρυμα ενώ έχει διατελέσει Δντης Εσωτερικού Ελέγχου σε εισηγμένες.

Από το 25 έτη, έχει 12ετή εμπειρία στην δημόσια διοίκηση και ειδικότερα σε ΟΤΑ Α και Β βαθμού όπου έχει χαρτογραφήσει διαδικασίες κινδύνων και αντιμετώπισης καταστάσεων κρίσεων. Τέλος διαθέτει λογιστικό γραφείο στην περιοχή Κανάρια Ηλιούπολης.

Είναι ενεργός εθελοντής φιλόζωος, με χρόνια ενασχόληση με τα αδέσποτα.

Η ενασχόλησή του με τα κοινά οφείλεται στην επιθυμία του να βελτιώσει τις συνθήκες ζωής των πολιτών του και να γίνει η Ηλιούπολη μία σύγχρονη λειτουργική πόλη, με διαφάνεια και σεβασμό στον Πολίτη και να αποκτήσει επιτέλους στρατηγικό σχεδιασμό.

#ipolipouthelo #ilioupoli Γαβριήλ Αραμπατζής – Υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης Χάρης Χ.

Related Articles

Google news   Ακοουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Stay Connected

5,110ΥποστηρικτέςΚάντε Like
224ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
638ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Latest Articles