20.9 C
Iliopouli
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
Google news   Ακολουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Ο Χρήστος Μπουράνης, Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης Με Την Παράταξη “Η Πόλη που θέλω”

Με χαρά καλωσορίζουμε στη δημοτική μας παράταξη Η Πόλη που Θέλω τον Χρήστο Μπουράνη.

Η Ηλιούπολη γνωρίζει τον Χρήστο από το 1995, όταν εγκαταστάθηκε εδώ με την οικογένεια του, η καταγωγή του είναι από την Μάνη.

Ο Χρήστος είναι σύζυγος της Ειρήνης Φανή, οικονομολόγου και μαζί έχουν αναθρέψει τα δύο υπέροχα αγόρια τους. Ο πρώτος, φοιτητής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, επιλέγοντας να ακολουθήσει τον δρόμο του κινηματογράφου, ενώ ο δεύτερος είναι μαθητής Γ’ Λυκείου.

Ο Χρήστος Μπουράνης είναι υπάλληλος πληροφορικής στο Υπουργείο Οικονομικών και συγκεκριμένα στην Α.Α.Δ.Ε. τομέας Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, με προπτυχιακές σπουδές στατιστικής στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και μεταπτυχιακές σπουδές πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.. Η εμπειρία του στον δημόσιο τομέα τον έχει καταρτίσει να αντιμετωπίζει τις προκλήσεις της δημόσιας διακυβέρνησης με επιτυχία.

Ο Χρήστος δεν είναι μόνο ένας δημότης της Ηλιούπολης, αλλά και ένα ενεργό μέλος της πόλης μας. Από το 2008 μέχρι σήμερα, υπηρέτησε ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων του 1ου Δημοτικού, 3ου Γυμνασίου και 2ου Λυκείου Ηλιούπολης, δείχνοντας τη δέσμευσή του στην εκπαίδευση και τη νεολαία.

Επιπλέον, είναι πιστοποιημένος εθελοντής του Ερυθρού Σταυρού του περιφερειακού γραφείου Ηλιούπολης και ενεργό μέλος του Συλλόγου Παραδοσιακών Χορών Χ.Λ.Ο.Η., με παρουσία στα πολιτιστικά δρώμενα της Πόλης μας.

Με πάνω από 25 χρόνια ενεργού ενδιαφέροντος για την Ηλιούπολη, ο Χρήστος Μπουράνης είναι αφοσιωμένος στην παιδεία, τον αθλητισμό, το πράσινο και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις της πόλης μας. Με τον ενθουσιασμό και την εμπειρία του, είναι έτοιμος να εργαστεί για τη βελτίωση και την ανάπτυξη της Ηλιούπολης.

Χρήστο μπορεί η Η Πόλη που Θέλω να γίνει η πόλη που όλοι θέλουμε…

#ipolipouthelo #ilioupoli Γαβριήλ Αραμπατζής – Υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης

Related Articles

Google news   Ακοουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Stay Connected

5,110ΥποστηρικτέςΚάντε Like
224ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
638ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Latest Articles