20.9 C
Iliopouli
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
Google news   Ακολουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Σε Κλίμα Αισιοδοξίας και Ομαδικότητας Η Πρώτη Συγκέντρωση των Υποψηφίων της Παράταξης ‘Η Πόλη που Θέλω’

Σε μια ατμόσφαιρα αισιοδοξίας και ανταλλαγής απόψεων πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση των υποψηφίων της παράταξης “Η Πόλη που Θέλω”, υπό την ηγεσία του υποψηφίου Δημάρχου Γαβριήλ Αραμπατζή. Η σημαντική αυτή συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα σε ένα δημοφιλές καφέ στην πλατεία Φλέμινγκ, και φιλοξένησε όλους τους υποψηφίους της παράταξης.

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με το μέλλον της πόλης τους. Το κλίμα ήταν γεμάτο θετική ενέργεια και αισιοδοξία για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η πόλη.

Ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης Γαβριήλ Αραμπατζής, έδωσε και κατευθυντήριες οδηγίες για τον προεκλογικό αγώνα και απάντησε με προσοχή σε όλες τις απορίες και τις επισημάνσεις που προέκυψαν από τους υποψηφίους. Ακούστηκαν σημαντικές ιδέες και προτάσεις για τη βελτίωση της πόλης, και η συνάντηση αναμένεται να αποτελέσει την αφετηρία μιας εποικοδομητικής εκλογικής εκστρατείας για την παράταξη “Η Πόλη που Θέλω”.

Related Articles

Google news   Ακοουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Stay Connected

5,110ΥποστηρικτέςΚάντε Like
224ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
638ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Latest Articles