15.8 C
Iliopouli
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
Google news   Ακολουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Ο Τάσος Γαϊτάνης στην Ηλιούπολη.

Ο κος Τάσος Γαϊτάνης Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ βρέθηκε την Τρίτη 21/6 το απόγευμα στην Ηλιούπολη, στην πλατεία Αναγνωσταρά, σε γνωστό καφέ της περιοχής και συνάντησε φίλους.

Στο καφέ FRIENDS STATION ο κος Γαϊτάνης ο οποίος θα είναι υποψήφιος βουλευτής στο ΝΟΤΙΟ ΤΟΜΕΑ είχε την ευκαιρία να συζητήσει και να απαντήσει σε ερώτησες που του έθεσαν οι παρευρισκόμενοι. Μια καλή ευκαιρία για να ανταλλάξουν απόψεις για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση και να ακούσει τα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών.

Στο Καφέ μεταξύ φίλων ήταν η Αντιπεριφερειάρχης της Περιφέρειας Αττικής κα Μαίρη Κουρή, ο Γιάννης Αναγνώστου πρώην Δήμαρχος Ηλιούπολης, ο Γαβριήλ Αραμπατζής επικεφαλής δημοτικής παράταξης “Η Πόλη που θέλω”, ο Τάσος Ευσταθίου επικεφαλής “ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ”, η δημοτική σύμβουλος Άντα Καραχάλιου, ο Στάθης Ευσταθόπουλος πρόεδρος ΔΗΜ. Τ.Ο. Ηλιούπολης, ο κος Παρασκευάς Γιαννόπουλος, πρόεδρος Οίκου Ναύτου η κα Ρένα Σωφρονά προεδρος της Πνευματικής και Πολιτιστικής Εστίας Ηλιούπολης και ο Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Σταύρος Σταματής.

Related Articles

Google news   Ακοουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Stay Connected

5,110ΥποστηρικτέςΚάντε Like
224ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
638ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Latest Articles