14.7 C
Iliopouli
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
Google news   Ακολουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Εκδήλωση Μετονομασίας του Η’ Βρεφονηπιακού Σταθμού σε «ΕΥΦΗΜΙΑ ΖΑΝΝΙΑ».

Στις 15 Ιουνίου 2022 τελέστηκε η μετονομασίας του Η’ Βρεφονηπιακού Σταθμού του Δήμου Ηλιούπολης επί της οδού Αγαμέμνονος, σε «Ευφημία Ζαννιά», μετά από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης.

Στην εκδήλωση μνήμης παρέστησαν ο σύζυγος της τιμώμενης κ. Σπύρος Ζαννιάς με τα παιδιά τους, Αναστάση, Θανάση και Αματίνα, μίλησαν ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης, από την οικογένεια η κόρη Αματίνα Ζαννιά, η Αντιδήμαρχος κα Καίτη Χωματά, ο Αρχιμανδρίτης, Προϊστάμενος του Ι.Ν. Αγίας Μαρίνας Σεραφείμ Δημητρίου και η κα Αγνή Κεφαλά.

Οι εκπαιδευόμενοι του ΚΕΕΠΕΑ « Ορίζοντες» υπό την καθοδήγηση της εκπαιδεύτριας τους κ. Κωνσταντίνας Ζιάκα παρουσίασαν ένα συγκινητικό θεατρικό δρώμενο με κεντρικό μήνυμα, «όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι»!

Παρέστησαν επίσης:

Οι επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων κκ Γαβριήλ Αραμπατζής, Στάθης Ψυρρόπουλος, και Αναστάσιος Ευσταθίου, οι Αντιδήμαρχοι, Γιάννης Πούλος, Γιάννης Αντζινάς, Χριστίνα Σερέτη, Κώστας Σεφτελής, ο πρόεδρος του ΚΑΦΑΔΗΛ Κώστας Καλούδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κκ Αναστάσιος Ζαννίας, Χρήστος Κοκοτίνης και Παναγιώτης Καρανδρέας, η Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Ευαγγελία Αντωνίου, ο κ. Παύλος Χρηστίδης μέλος Πολιτικού Συμβουλίου «ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής», ο κ. Νίκος Ανδρουλακάκης Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, ο κ. Δημήτρης Στεφανίδης, Πρόεδρος του Σωματείου Αποκατάστασης και Ειδικής Αγωγής ΑμεΑ «Παναγία Ευαγγελίστρια» με ομάδα εκπαιδευόμενων, ο κ. Νικ. Ανυφαντής, πρόεδρος του ΚΕΕΠΕΑ «Ορίζοντες», η Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού – Παράρτημα Ηλιούπολης κα Γεωργία Συνοδινού, παλαιά στελέχη και αιρετοί του Δήμου Ηλιούπολης και πολλοί δημότες.

Related Articles

Google news   Ακοουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Stay Connected

5,110ΥποστηρικτέςΚάντε Like
224ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
638ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Latest Articles